Молоді, красиві руки у будь-якому віці — домашній догляд за копійки

10.08.2024   11:40    49

Доглядайте руки і будете собі вдячні! Навіть якщо у вас дуже сухі руки, і ніякі креми вже не рятують, процедура допоможе повернути м’якість, а також наситити і відновити шкіру. Для домашнього догляду потрібно зовсім небагато часу та компонентів. Більше того, все необхідне вже є у вас вдома!

Скрабування в домашніх умовах

У піалу насипте 1 ст. л. солі. Беріть середній або великий помел. Сюди ж влийте трохи звичайної олії без запаху. Додавайте доти, доки не вийде в міру густа паста.

Останні новини:  Жовтень щедро озолотить лише ці знаки Зодіаку. Хто казково розбагатіє

Порада Для зручності підкладіть щось на стіл: рушник або газету.

Перед процедурою вимийте та висушіть руки. Почніть натирати їх сіллю з олією. Активно втирайте в шкіру і масажуйте протягом 10 хвилин, не менше!

Увага! Не слід робити скраби сіллю, якщо є порізи на руках.

Останні новини:  Стильні фарбування волосся для брюнеток на осінь 2024

Догляд після скрабу

Після скрабування промийте руки під проточною водою без мила. Витріть насухо махровим або паперовим рушником, щоб видалити залишки олії. Тепер можна втерти в шкіру рук пару крапель персикової олії — вона коштує копійки в аптеці.

Персикова олія глибоко живить суху шкіру і відновлює її еластичність.

Повторюйте таку просту процедуру 1-2 рази на місяць або при необхідності, коли відчуваєте, що шкіра рук стала сухою і ніякий крем не рятує. Сіль і соняшникова олія — найпростіші і, тим не менш, інгредієнти, що працюють, для домашнього догляду!

Останні новини:  Жуйка на одязі: як видалити, не клавши річ у морозилку


lady.kyiv.ua