В Україні з’явиться новий електричний Nissan Qashqai

05.07.2024   14:31    589

Кросовер Nissan Qashqai став виразнішим і отримав багате оснащення вже у базовій версії. Всі варіанти моделі тепер електрифіковані.

В Україні з’явиться новий Nissan Qashqai 2024. Популярний компактний кросовер пройшов модернізацію та зазнав значних змін. Інформація про нову модель вже доступна на офіційному сайті Nissan в Україні.

Зовнішні Зміни та Нові Версії

Кросовер Nissan Qashqai 2024 суттєво змінився зовні, отримавши повністю нову передню частину з широкою решіткою радіатора та тонкими діодними фарами. Крім того, модельний ряд поповнила версія N-Design, яка відрізняється обвісом у колір кузова та 20-дюймовими колесами.

Останні новини:  Іспанська компанія Urovesa розробляє унікальну розвідувальну машину NBC 4X4 PITON: може працювати на сильно забруднених територіях

Інтер’єр та Мультимедіа

Салон Nissan Qashqai залишився переважно таким самим, але було покращено оздоблення та встановлено нову мультимедійну систему на базі Google.

Двигуни та Привід

Новий Nissan Qashqai в Україні пропонуватимуть з 1,3-літровими бензиновими турбомоторами потужністю 140 та 158 к.с., доповненими 48-вольтовою “м’якою” гібридною системою, а також у 190-сильній гібридній версії e-Power. Є модифікації з переднім і повним приводом.

Останні новини:  Не відремонтуєте автомобіль - оштрафують на 34 000 грн: зміни в ПДР

Ціни та Комплектації

Ціна Nissan Qashqai в Україні стартує від 1 109 890 гривень за початкову версію Accenta. Версія e-Power у цій комплектації коштує від 1 507 740 гривень.

Nissan Qashqai

Базове оснащення включає:

  1. Безключовий доступ
  2. Двозонний клімат-контроль
  3. Камери кругового огляду
  4. Парктронік
  5. Підігрів керма та сидінь
  6. Навігацію
  7. Датчики дощу та світла

Вищі Комплектації

Nissan Qashqai

Варіант N-Connecta (від 1 361 840 гривень) додає проєкцію на лобове скло та бездротову зарядку для смартфонів. Топова версія Tekna+ (від 1 636 270 грн) має 20-дюймові диски, шкіряний салон, потужну акустику Bose, електропривід і масаж сидінь.

Останні новини:  Перший електричний купеподібний кросовер Volkswagen ID. UNYX

Безпека

У всіх комплектаціях Nissan Qashqai 2024 встановлені системи безпеки, такі як автоматичне гальмування, утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, контроль “сліпих” зон і втоми водія.





avtosota.com