Новий електричний кросовер Xiaomi MX11 помічений на тестах у Китаї (ВІДЕО)

26.07.2024   10:35    22

Нещодавно в інтернеті з’явилося відео, на якому знято новий кросовер від Xiaomi, імовірно з кодовою назвою MX11. Цей автомобіль має спортивний дизайн, який перегукується з концепцією седана SU7.

Автомобіль на відео, мабуть, є топовою версією, оскільки оснащений лідаром. Враховуючи, що у моделі SU7 лідар є тільки у версіях Pro і Max, можна припустити, що і кросовер, що тестується, оснащений подвійним мотором і використовує архітектуру 800V. Лідарна установка виглядає аналогічно до тієї, що використовується на Xiaomi SU7.

Останні новини:  Прикордонники ефектно уразили гармату окупантів на півдні. ВІДЕО

Передня частина MX11 виглядає дуже елегантно та може зберегти форму SU7. Бічна лінія вікон підіймається до задньої частини, де крута лінія похилу даху плавно переходить в задню частину автомобіля. Примітно, що дана модель оснащена тими ж п’ятиспицевими легкосплавними дисками, які раніше були помічені на інших шпигунських знімках.

Останні новини:  Дві Tesla зіткнулися у Вінниці (Відео)

Деякі коментатори вже відзначили схожість пропорцій Xiaomi MX11 із Ferrari Purosangue. Перший автомобіль Xiaomi явно слідував дизайну Porsche Taycan, і, можливо, MX11 дотримуватиметься цієї ж стратегії. Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що прагнув створити «автомобіль мрії» для масового споживача з моделлю SU7.

Очікується, що кросовер Xiaomi MX11 з’явиться на ринку у 2025 році.

Останні новини:  Пілоти роти "РУБАК" бригади "Червона Калина" працюють на Покровському напрямку (відео)


Аmpercar.com