Наречений без грошей влаштував весілля-сюрприз у метро: реакція нареченої

07.07.2024   23:30    9

Наречений влаштував весілля-сюрприз у метро для своєї коханої. На таку креативність його надихнуло те, що на класичне нью-йоркське весілля не було грошей.

Есмі – його кохана – була просто у захваті. Вона зауважила, що це було справді свято кохання.

Ніщо так не пробуджує креатив, як недостатня кількість грошей на карті. Деніелу Джину бракувало фінансів на весілля. Тому чоловік організував коханій весілля-сюрприз у метро.

Весілля у Нью-Йорку – дороге задоволення. Джин – менеджер з маркетингу. Однак він розумів, що його заощаджень не вистачить, аби влаштувати для коханої – Есмі Вальдес – весілля мрії.

Останні новини:  Хлопець каже, що у всіх чоловіків є родимка в одному місці: тікток кинувся масово перевіряти

За даними весільної компанії The Knot, середня весільна церемонія у Нью-Йорку коштує близько 60 тисяч доларів. Це – космічна сума для звичайного міського весілля. Наречені жартують, що за такі гроші це має бути вечірка у стилі Old Money з найдорожчим ігристим та тортом, прикрашеним діамантами.

Останні новини:  Забезпечила себе до кінця життя: жінка успадкувала дешеву картину, яка виявилась шедевром

Як Джин вийшов зі становища

Зрештою, Джин вирішив влаштувати весілля у метро. З декораціями йому допоміг друг Крістофер. Окрім того, наречений звернувся по допомогу до весільної організаторки Енн. За музику відповідав діджей Whoo Kid.

Весілля вдалося просто на славу. Гості насолоджувалися стравами від шеф-кухаря та величезним тортом. Згодом всі танцювали у вагоні поїзда. Коштувало таке свято лише 3 тисячі доларів.

Останні новини:  Байден пожартував про своє повернення у президентські перегони

Есмі дуже сподобався сюрприз. Дівчина наголосила, що їхнє свято – про кохання.

“Коли я зайшла до потяга і побачила все це, я подумала: “Вау, я обрала правильного хлопця”. Люди в цьому місті вважають, що чоловікам важливо мати дорогі речі, щоб приголомшити жінку своєї мрії. Наше свято було присвячене коханню”, – наголосила Есмі.

Користувачі мережі у захваті від креативності Джина. Люди зауважують, що це – справді свято мрії.