Казус на Росії - на конкурсі краси Міс Москва: у переможниці відібрали корону

08.07.2024   21:00    6

В країні-агресорці пройшов конкурс краси, який не обійшовся без казусів. Росіяни відібрали корону у переможниці конкурсу “Міс Москва”.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, ведучі заходу переплутали прізвища учасниць. Вони не вивчили імена конкурсанток і своїми діями осоромили дівчат.

Зокрема, короною і статусом “Краса Москви Гран-прі” була нагороджена Сніжана Недільська. Насправді ж перемогу мала здобути Сніжана Вілкова. Після цього росіяни просто відібрали нагороду в однієї учасниці і вручили іншій.

Останні новини:  Пес навчився самостійно діставати лід із холодильника

“Недільська відчула смак перемоги всього на кілька хвилин, після чого ведучі, усвідомивши помилку, попросили її “з почуттям гідності та поваги” повернути трофей на місце, тобто передати його справжній переможниці. Але й тут не обійшлося без бою: Недільська до того моменту вже пішла зі сцени разом із короною, тому замість неї з незрозумілих причин свою корону Сніжані Вілковій віддала інша фіналістка, яка здобула перемогу в іншій номінації”, – описали росЗМІ інцидент на конкурсі.

До слова, переможницею конкурсу країни-агресорки стала 20-річна Ліліана Булатова, яка здобула титул “Міс Москва – 2024”.

Останні новини:  Компанія Маска не може відновити роботу в Бразилії через проблеми зі сплатою штрафів