Кабан Едік заробляє гроші для себе та хазяїна: в TikTok зійшла українська зірка (відео)

02.07.2024   14:31    464

Одне з відео про кабана з Кіровоградщини набрало 9 млн переглядів в TikTok. На відео тварина ласує полуницею, якою його годують, як людину? — за допомогою ложки й тарілки.

За кабаном Едіком з Кіровоградської області стежать понад 66 тисяч користувачів TikTok. Хазяїн кабана стежить за його харчуванням, зволожує шкіру і вигулює, час від часу викладаючи кадри, які набирають десятки тисяч переглядів. Про «зірку соцмереж» кабана Едіка розповіли на YouTube-каналі «24 канал».

Журналістка відвідала село, де живе власник «зіркового кабана» — фермер Олександр. Чоловік розповів, що тварина з’явилась три роки тому, коли загинув його бичок. Він сумував через втрату, тому друзі вирішили розрадити й подарували маленьке поросятко. За три роки поросятко виросло і перетворилось на кабана, вагою 400 кг, чути на відео. Олександр пояснив, чого назвав тварину людським іменем: йому приснилось, що таке ім’я мав син, якого у нього з дружиною не було.

Останні новини:  У Краснодарському краї рф вночі горіла нафтобаза та пошкоджена вежа зв’язку (відео)

Олександр розповів, що Едік любить їсти морозиво, абрикоси, вишневий компот. Час від часу він його виводить на так звані СПА-процедури. Як з’ясувалось, у тварини влітку пересихає шкіра, тому її потрібно зволожувати.

Фрагменти життя кабан чоловік знімає на відео та викладає в TikTok. Каже, що почав на цьому заробляти. Наприклад, люди платять гроші, щоб він зробив якесь привітання з днем народження. Також були меми з мільйонними переглядами, зауважив співрозмовник журналістів. Ще один спосіб заробляння — Едік став запліднювачем і його возять до «наречених» у різні регіони України.




«Так у нас все вийшло. Він мені став, як рідний син. Він мені почав приносить плоди, а я йому життя подарував. До нього приїжджають фермери з різних міст України, і він, як запліднювач, їде від мене на тиждень, на два тижні — залежно від настрою його подруг. Тоді контент на паузі» — розповів Олександр у одному з відео на своєму каналі.

Останні новини:  В Італії вивергаються вулкани Етна і Стромболі (відео)

Одного дня чоловік ледь не втратив кабана — той виламав огорожу і втік. Тварина не верталась два місяці, бо, як потім з’ясувалась, прибилась до диких кабанів. В підсумку Едік повернувся, втішено підсумував Олександр.