ФРН забезпечила главі Rheinmetall найвищий рівень захисту

13.07.2024   06:31    29

Армін Паппергер підтвердив підвищення рівня його захистуФРН забезпечила главі Rheinmetall найвищий рівень захисту

Арміна Паппергера після інформації про наміри РФ його вбити охороняють на такому ж рівні, як канцлера Шольца.

Генеральний директор концерну Rheinmetall Армін Паппергер заявив, що Німеччина забезпечила йому найвищий рівень захисту після інформації про спробу Росії ліквідувати його. Про це у четвер, 11 липня, повідомляє Financial Times.

Останні новини:  Пакет допомоги для України можуть змінити перед підписом Джо Байдена

Перед цим телеканал CNN повідомив, що розвідка США попередила німецьких колег про російський план вбивства Паппергера. У Берліні відреагували на це посиленням охорони глави збройового концерну.

У коментарі Financial Times Паппергер заявив, що уряд Німеччини забезпечив «високий рівень безпеки навколо моєї персони». При цьому він не підтвердив і не спростував повідомлень про спробу замаху на нього, але сказав, що «CNN не просто в небо дивиться».

Останні новини:  Індія відмовляється від танків російського виробництва: планує продати застарілі Т-72

Джерело, знайоме з безпекою Паппергера, повідомило FT, що заходи безпеки його персони перебувають «на найвищому рівні» – подібно до захисту канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Відповідаючи на запитання про ймовірну загрозу його життю, гендиректор Rheinmetall сказав: «Я завжди почуваюсь у безпеці. Я дуже щаслива людина».

Два дипломати НАТО підтвердили FT інформацію про зірваний замах Росії на життя Паппергера, додавши, що вони вкладаються в наміри Росії збільшити кількість гібридних атак та диверсій у Європі.

Останні новини:  Німеччина передає ЗСУ десятки танків і бронемашин


korrespondent.net