Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)

05.07.2024   11:40    540

Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся у соцмережах до своєї дружини Юли з нагоди її дня народження. Шоумен поділився архівними кадрами, а у підписі до них залишив теплі слова.

Про це розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram ведучого.

Як Анатоліч привітав дружину зі святом

Так, у пості зірка пригадав період знайомства з майбутньою обраницею. Вона, за словами шоумена, неабияк вплинула на його подальше життя та змінила та його.

«Коли ми познайомилися з Юлою (я постійно кажу не той рік, тому тут не буду пробувати — це були 2010-ті), то я був трішки іншим. Я важив на 20 кг більше, не знав, що можна пробігти більше одного км, не уявляв, як це мандрувати світом, як це бути батьком, як це будувати плани і мріяти по-справжньому…», — написав Анатолій.

Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)Ведучий привітав дружину з днем народження (Фото: instagram.com/anatoliyanatolich)

Батько трьох дітей також поділився розповіддю про те, яким було їхнє перше побачення.

Останні новини:  Зірка Жіночого кварталу Віра Кекелія запостила архівне фото зі свого випускного (фото)

«Ми побачилися на місточку. Під нами був Дніпро, над нами — мирне небо, а навколо — долар по 8. І перше побачення, на якому ти замовила борщ, і я зрозумів, що це буде щось цікаве. Але навіть не здогадувався наскільки. Так от. Все, що потім сталося зі мною, пов’язано з тобою», — зазначив він.




Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)Шоумен показав архівні кадри (Фото: instagram.com/anatoliyanatolich)

Наостанок знаменитість подякував партнерці за постійну підтримку та любов, а також зізнався, що «бачить її в їхніх дітях».

Останні новини:  Юлія Саніна у рожевому бікіні посвітила пресом на тлі морського узбережжя (фото)

«Я несподівано почав заробляти. Став телеведучим, а потім блогером, і всі ці переломні моменти пов’язані з такою підтримкою. Я бачу тебе в наших дітях, і це ніколи не зміниться. І в підсумку ти змінила мене. І продовжуєш дивовижним чином впливати на мене й зараз. За багато років після тієї зустрічі на місточку», — також йдеться у джерелі.

Останні новини:  Шмигаль провів виїзне засідання уряду на Донеччині (фото)

Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)Пара виховує трьох дітей (Фото: instagram.com/anatoliyanatolich)

Нагадаємо, у шлюбі з Юлією Бойко Анатоліч виховує доньок Алісу (2011), Лоліту (2013) і сила Ніла, який з’явився на світ у 2021 році. До слова, хрещеною мамою Аліси є виконавиця Світлана Лобода, а хрещеним — автор «95 Кварталу» Вадим Переверзєв.

Анатолій Анатоліч зворушливо звернувся до коханої та пригадав історію їхнього знайомства (фото)