Xiaomi 15 Pro буде оснащений перископічною телекамерою і вигнутим екраном 2K

06.05.2024   13:34    321


Tipster Digital Chat Station поділився інформацією про майбутній флагман Xiaomi, яким, як очікується, стане Xiaomi 15 Pro. Відповідно до раннього прототипу, телефон буде оснащений мікровигнутим екраном 2K. Він не розкрив розмір екрана, однак зазначив, що він не сильно відрізнятиметься від попередника.


Якщо говорити про задню частину, то вгорі ліворуч розміститься квадратний модуль камери. Повідомляється, що дизайн модуля був доопрацьований. Всередині модуля буде встановлено потрійну задню камеру, яка включає 50-мегапіксельну основну камеру разом із 50-мегапіксельною перископічним телеоб’єктивом, яка також може похвалитися можливістю макрозйомки. Повідомляється, що основна камера також пропонує більшу діафрагму в порівнянні з Xiaomi 14 Pro.



Говорячи про процесор, серія Xiaomi 15 може стати першою, яка буде оснащена наступним флагманським чіпом Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 4. Очікується, що він прибуде приблизно на початку жовтня. У звітах стверджується, що новий чіп може принести величезний стрибок у продуктивності порівняно зі Snapdragon 8 Gen 3. Кажуть, що наступник може похвалитися спеціальними ядрами процесора Qualcomm з іншим розташуванням. Він може запропонувати два великих ядра разом із шістьма середніми, і він буде виготовлений на 3-нм техпроцесі TSMC. Згідно з порадником, тактова частота двох великих ядер становить від 3,6 ГГц до 4,0 ГГц.



На цей час інформації про серію Xiaomi 15 мало. Виходячи з того, що ми знаємо на цю мить, основними оновленнями наступника можуть бути новий чіп, покращене розблокування відбитків пальців і покращені можливості зображення. З погляду дизайну, базовий Xiaomi 15 знову може оснастити плоским екраном, подібним до двох останніх поколінь.


portaltele.com.ua