Galaxy S25 матиме покращений час автономної роботи завдяки ШІ

07.05.2024   21:39    477


У Samsung вдосталь часу, щоб приготувати смартфони серії Galaxy S25. Однак це не означає, що ми не почуємо жодних подробиць про майбутній флагман компанії. Нові чутки свідчать про те, що Samsung може використовувати штучний інтелект для збільшення терміну служби батареї в серії S25 без необхідності збільшення фізичної ємності батареї.


Технологія оптимізації батареї на основі штучного інтелекту не є абсолютно новою концепцією. Існуючий режим енергозбереження AI від Samsung оптимізує фонові завдання на основі шаблонів користувачів.

Останні новини:  Першу у світі водневу яхту спустили на воду: її довжина понад 100 м

Однак останні чутки пропонують новий підхід до економії батареї. Замість того, щоб обмежувати продуктивність процесора та графічного процесора або налаштовувати фонові завдання, він «усуне» непотрібні фонові процеси, які споживають системні ресурси, щоб подовжити роботу батареї. до довшого терміну служби акумулятора.



Чесно кажучи, це не здається чимось, що потребує важкого ШІ, але це може бути більше, ніж здається на перший погляд. Чутки стверджують, що ця нова система штучного інтелекту може подовжити час автономної роботи Galaxy S25 Ultra на 5-10%, що було б бажаним покращенням.

Останні новини:  Першу у світі водневу яхту спустили на воду: її довжина понад 100 м

Samsung, безсумнівно, використовує ШІ в останніх випусках. Серія Galaxy S24 стала дебютом Galaxy AI, і очікується, що майбутні складні телефони, такі як Z6, ще більше вдосконалять цю систему.



Очевидно, Samsung розглядає штучний інтелект як ключову відмінність своїх смартфонів від конкурентів і, ймовірно, ще глибше інтегрує його в серію S25. Однак важливо пам’ятати, що на даному етапі це лише чутки.

Останні новини:  Першу у світі водневу яхту спустили на воду: її довжина понад 100 м


portaltele.com.ua