Житло для сім'ї: переваги та особливості життя в котеджному містечку

27

Котедж – це чудовий варіант оселі для тих, хто цінує простір і приватність. Придбавши будинок, ви, крім комфортного планування, отримаєте ще й ділянку, яку можна облаштувати за власними уподобаннями. У цьому матеріалі розповімо про особливості життя в котеджі під Києвом.

Чому все більше людей купують котеджі в передмісті столиці 

Популярним варіантом на ринку нерухомості поблизу Києва є приватні будинки. Життя в котеджі має багато переваг, які й приваблюють покупців. До особливостей проживання у власному будинку належать:

  1. Простір. Котеджі мають більше простору як всередині, так і навколо будинку. Біля кожного котеджу є подвір’я та місце для паркування автомобіля.
  2. Приватність. У таких будинках сім’ї мають більше приватності, тож їм не заважатиме шум від гучних вечірок чи ремонтних робіт у сусідів.
  3. Інвестиційна привабливість. Купивши дім під Києвом, ви вигідно вкладете свої кошти в нерухомість, адже нові будинки у передмісті столиці лише дорожчають.
  4. Спокій. Котеджі зазвичай розташовані в тихих районах. Це дозволяє мешканцям жити у спокійному середовищі.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Водночас у разі, якщо котедж розташований неподалік від Києва, жителі зможуть швидко дістатися до столиці за потреби й скористатися благами великого міста.

Котеджне містечко Sвій Dім 1

Котеджне містечко (КМ) Sвій Dім 1 реалізується забудовником Smart Development. Комплекс із 45 будинків споруджується в селі Крюківщина Бучанського району. До станції метро «Теремки» – усього 15 хвилин автомобілем.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Котеджне містечко будується в єдиному архітектурному стилі – скандинавському. Інвестори проєкту можуть вибрати тип будинку з оптимальною для них поверховістю (один чи два поверхи), площею (від 90 м² до 135 м²) і розташуванням безпосередньо у комплексі. До того ж біля кожного котеджу є подвір’я площею 2,5-5 соток і місце для паркування.




Будівельна компанія Smart Development подбала й про інфраструктуру. На території КМ Sвій Dім 1 передбачені комерційні об’єкти для мешканців. Також неподалік комплексу розташовані школи, дитячі садки, кафе, магазини тощо. А ще на території КМ облаштують зони для спокійного й активного відпочинку, дитячі майданчики, променад тощо. Периметр містечка буде огородженим і перебуватиме під цілодобовою охороною.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Як купити котедж під Києвом від Smart Development 

Щоб вибрати планування й розташування вашої майбутньої оселі, телефонуйте за номером 0 800 303 203 або заповнюйте форму зворотного звʼязку на сайті Smart Development. Наразі комплекс перебуває на етапі будівництва, тому купити котедж під Києвом можна за нижчою ціною. До того ж девелопер пропонує вигідні умови: розтермінування до 24 місяців і перший внесок у розмірі 0%.