З динамікою суперкара: розкішний електричний мінівен Zeekr 009 Grand представили офіційно

23.04.2024   16:00    544

Китайський автовиробник Zeekr представив новий електричний мінівен під назвою 009 Grand. “Грандіозну” версію можна відрізнити по решітці з нержавіючої сталі, яка вимагає 30 годин ручного полірування, а також унікальним 20-дюймовим кованим дискам, які піддаються 20 годинам полірування перед тим, як на них наноситься 240 смуг лазером.


 

Що ще цікавіше, фургон є першим транспортним засобом, який має електрохромні шторки на бічних вікнах. Пасажирам запропоновано десять рівнів регулювання. При цьому зазначається, що скло може затемнюватись лише за 1,5 секунди. Крім того, у найтемнішому стані скло практично чорне, оскільки пропускання світла становить лише 0,5%.

Останні новини:  В Україну привезли новітній суперкар Mercedes-AMG GT (фото)

Справжньою зіркою ZEEKR є заднє пасажирське відділення, яке відділене від переднього перегородкою. Пасажирам запропонований 43-дюймовий LED-дисплей 4K і аудіосистема об’ємного звучання Yamaha з 31 динаміком. Два індивідуальні задні сидіння, обтягнуті аніліновою шкірою, можуть похвалитися підніжками та 24-позиційним регулюванням, а також функціями підігріву та масажу.

Сидіння розділені центральною консоллю з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм. На консолі також розміщені висувні столи та дворівневий сейф, захищений паролем.

Останні новини:  DeLorean і Ford GT повертаються у вигляді електромобілів: Lynx Motors показав ефектні концепт-кари

При ближчому огляді можна побачити вазу для квітів, а також відшліфований вручну мармур з Гімалаїв. Покупці також знайдуть 18-літровий відсік, який має можливості охолодження та обігріву, а також функцію ультрафіолетової стерилізації. Він може охолоджуватися до -6°C, або нагріватися до 50°C.

Електромобіль приводиться у рух парою електромоторів сумарною потужністю 778 к.с., які дозволяють фургону розганятися від 0 до 100 км/год за 3,9 секунди. Машина живиться від акумуляторної батареї ємністю 108 кВт*год. Що стосується запасу ходу, то мінівен може проїхати близько 702 км на одному заряді акумулятора. У Китаї ціни на новинку починаються з позначки у 108 973 доларів.







autogeek.com.ua

Останні новини:  Чому не відчиняються двері в авто: водіям назвали популярні причини