Як правильно посмажити червону рибу

23.04.2024   23:00    730

Почнемо з того, що червона риба досить дорогим продуктом харчування. І вже з цієї точки зору варто знати про правильне її приготування, щоб не зіпсувати. Для смаження обирайте краще свіжу рибу, ніж морожену. В цьому випадку не виникне складнощів із збереженням соковитості.


Попередня підготовка

Якщо ви любите чистий смак, то можете просто посолити та посипати чорним меленим перцем. А для прихильників маринадів та дуже ніжних смаків, варто підготувати рибу за кілька годин до смаження. Тоді вона точно буде фантастично смачна та буде танути у роті.

Останні новини:  Квашена капуста, яку можна приготувати без гніту та діжки

Спробуйте зробити маринад з діжонської гірчиці, свіжої петрушки, часнику, оливкової олії та лимонного соку. Це буде не просто риба, а святковий варіант страви.

Правильна температура

Риба може вийти суха на смак, якщо ви перетримали її на сковороді або в духовці. Оптимальна товщина шматка риби вважається 3 см. Товстіші відрізи буде досить важко нормально просмажити без зайвої термічної обробки.

Останні новини:  Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом

Секретний інгредієнт

Хоча риба і багата на смак та жири, але масло любить. Додайте шматочок в процесі готування, нехай він розтопиться, а потім ще й зверху поливайте ложкою. Буде смачно та ароматно у поєднанні зі спеціями.



Тепер ви знаєте правила приготування вдалої червоної риби. Нехай все виходить ідеально. Смачного!




elegantwoman.kyiv.ua

Останні новини:  Шоколадний торт Прага