Встигли навіть зняти кліп: alyona alyona і Jerry Heil готуються вийти на репетицію у Швеції (відео)

23.04.2024   19:21    377

Як повідомляють медіа, трек alyona alyona і Jerry Heil “Teresa & Maria” отримав візуалізацію, яку вони зняли в березні. У цьому кліпі брали участь відомі українки.

Уже цієї суботи, 27 квітня, на сцену у Швеції вийдуть учасниці Євробачення-2024 з України alyona alyona і Jerry Heil для своєї першої репетиції. Про це повідомляє профільне медіа “Музвар”.

Останні новини:  У Грузії поліція застосувала сльозогінний газ і гумові кулі по протестувальниках проти закону про “іноагентів” — подробиці (ВІДЕО)



ЗМІ пише про те, що номер для учасниць з України поставила відомий український режисер. Постановка отримала назву “Girl Power в дії”.

Також стало відомо, що трек “Teresa & Maria”, з яким виконавиці представлять Україну на сцені Malmö Arena, отримав візуалізацію. У березні, не афішуючи цю роботу, alyona alyona і Jerry Heil зняли кліп на вподобану українцями пісню. За інсайдерською інформацією, у його створенні взяли участь багато відомих українок сучасності.

Зазначимо, у лютому alyona alyona і Jerry Heil перемогли в Нацвідборі на “Євробачення-2024”. За перемогу цього року змагалися 11 фіналістів, а саме Yaktak, Ingret, Nazva, Anka, Drevo, alyona alyona і Jerry Heil, MELOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY і NAHABA. Місце проведення фіналу організатори тримали в секреті з метою безпеки. Також на Нацвідбір, який, як і раніше, проходив у форматі концерту, не запросили глядачів.

Останні новини:  У Польщі білоруску прийняли за українку та побили через російську мову (відео)