Власники подають до суду та вимагають повернення коштів: водневі Toyota Mirai викликали нову хвилю негативу

23.04.2024   12:00    560

Проблеми з заправними станціями, зростання витрат на паливо, а також стрімке падіння вартості перепродажу стали причинами того, чому власники, які придбали водневу Toyota, почуваються введеними в оману.

 

Коли Toyota зробила велику ставку на те, що водень – це майбутнє водіння, перший електромобіль на паливних елементах з водневим двигуном Toyota Mirai здавався відповідним кроком для цих амбіцій.

Останні новини:  Це мастило в жодному разі не можна заливати в двигун автомобіля з пробігом

Як з’ясували перші користувачі, Mirai не був ідеальним майбутнім, яким багато хто бажав його бачити. Насправді через слабку інфраструктуру та неадекватну амортизацію деякі власники звертаються до Toyota з проханням про викуп – і навіть подають позови до суду. Сьогодні багато з них розлючені, відчуваючи себе обманутими через покупку автомобіля, який, на їхню думку, мав величезний потенціал, але так і не отримав паливної інфраструктури, необхідної для його підтримки.

Останні новини:  Потужністю понад 1300 сил: Dongfeng показав ефектний електричний пікап

Toyota визнає, що деякі клієнти Mirai в Каліфорнії можуть зіткнутися з проблемами заправки через нещодавнє закриття водневих станцій. Постраждалі клієнти Mirai можуть знайти інші станції в регіоні за допомогою таких інструментів, як веб-сайт партнерства Hydrogen Fuel Cell Partnership, або зв’язатися з нашим центром взаємодії з брендами, щоб обговорити інші доступні їм ресурси.





Технологія водневих паливних елементів все ще знаходиться в зародковому стані. Але якщо є якась компанія, яка найкраще підходить для постачання водневого споживчого автомобіля, то це Toyota. Зрештою, автовиробник працював над цією технологією протягом трьох десятиліть і фактично почав продавати перший Mirai у 2015 році.

Останні новини:  З запасом ходу до 700 км: електричний позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримає нову батарею


autogeek.com.ua