У Tesla Cybertruck може відвалитися педаль газу (ВІДЕО)

23.04.2024   12:12    448

У Tesla Cybertruck може відвалитися та застрягти педаль газу. Попередження про проблеми з електричним пікапам з’явилося на сайті Національного управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA).

Уточнюється, що йдеться не про всю педаль газу, а про накладку. Відвалившись, вона може застрягти, що призведе до ненавмисного набору швидкості та підвищить ризик ДТП. NHTSA зобов’язала Tesla провести кампанію, яка зачіпає близько 3,9 тисячі потенційно небезпечних пікапів.

Останні новини:  Сирський показав відео знищення окупантів на фронті (ВІДЕО)

Відомо як мінімум про декілька випадків, коли у Cybertruck застрягла педаль газу. Так, в одному з відео продемонстровано, як легко від педалі може від’єднатися накладка, яка потім застряє у внутрішній обшивці.

Tesla відкликала та відремонтувала пікапи з таким дефектом – на накладку встановили додаткове кріплення. Проте проблема виявилася серйозною, тому в ситуацію втрутилося NHTSA та зобов’язало автовиробника відремонтувати всі небезпечні пікапи. Їх налічується 3878 штук, і у всіх 100-відсоткова ймовірність дефекту.



У компанії назвали причиною проблеми «несанкціоновану зміну в процесі виробництва». Тим часом клієнти, які вже сплатили свої машини, скаржаться на затягування термінів постачання. Деякі з них отримали листи, в яких йдеться про «несподівану затримку» під час підготовки Cybertruck до відвантаження.

Останні новини:  Бійці ССО уразили третій ворожий ЗРК "Бук" за тиждень (відео)


avtomir.ua