Tesla свердлитиме дрилем педалі пікапів Cybertruck для виправлення небезпечної проблеми

23.04.2024   18:31    491

За інформацією The Verge, компанія Tesla оголосила власні плани щодо усунення популярної в її пікапах Cybertruck проблеми – педаль акселератора.

Тисячі пікапів мають цей дефект. Бренд вирішив, що буде достатнім її просто просвердлити.

Практично вся партія випущених пікапів була відкликана через дефект у педалі. Механіки усуватимуть його шляхом свердління отвору і встановлення заклепки. Це було показано на відеозаписі, опублікованому в соціальних мережах користувачем Aaron Cash.

Останні новини:  Має знати кожен автовласник: як точно дізнатися залишок палива в машині

Сам процес ремонту займає зовсім небагато часу. Це досить швидка процедура, яка триває близько 35 секунд від початку і до кінця.

Tesla Cybertruck 2022

Проте, незважаючи на таку простоту виправлення дефекту, журналісти і галузеві спостерігачі сходяться на думці, що ця проблема може стати причиною аварій і загрози безпеці учасникам руху. Тому вкрай рекомендують негайно скористатися відкликанням і відправити свої автомобілі на ремонт.



Компанія Tesla зробила кроки, запросивши власників пікапів в офіційні дилерські центри для проведення необхідного ремонту і перевірок.

Останні новини:  Cadillac представив електричний кросовер Optiq

Відкликання охоплює значну кількість автомобілів: загалом під нього потрапили 3 878 екземплярів, що являє собою майже всі електричні пікапи, випущені Tesla на сьогоднішній день.



 


avtosota.com