Samsung «підтверджує» першу інформацію про серію Galaxy S25

21.04.2024   22:21    302


Майбутнє штучного інтелекту на пристроях для майбутніх смартфонів Samsung Galaxy, схоже, розвивається, з чутками про продовження співпраці з Google і наступну версію їхньої моделі штучного інтелекту, Gemini Nano 2.


Наразі серія Galaxy S24 використовує Gemini Nano першого покоління для функцій на пристрої. Однак нові чутки свідчать про те, що Galaxy S25, який може вийти на початку 2025 року, може стати першим, у якому буде представлений Gemini Nano 2, який ще не було анонсовано.

Ця новина випливає зі звіту Daum Herald Economy, південнокорейського веб-сайту, який цитує коментарі виконавчого директора підрозділу System LSI компанії Samsung Electronics Чо Чеол-міна. Згідно зі звітом, Чо Чеол Мін нещодавно обговорював на форумі плани щодо покоління Galaxy S25.



Примітно, що ці дискусії включали деталі про Gemini Nano 2 від Google, який сам Google ще офіційно не представив. У звіті випливає, що Samsung планує знову співпрацювати з Google щодо флагманів Galaxy S25 у 2025 році.

Останні новини:  Розкрито угоду Google з Apple на $20 мільярдів за пошукову систему

Партнерство, ймовірно, передбачатиме використання наступної версії великої мовної моделі Google, Gemini Nano 2, для забезпечення функцій ШІ на пристрої S25. Подробиці про те, як Gemini Nano 2 покращить свого попередника, наразі тримаються в таємниці. Однак ми можемо очікувати покращень у таких сферах, як розпізнавання голосу та обробка зображень.



Інша сфера припущень — вартість цих передових функцій ШІ. У лютому генеральний директор Samsung Mobile Experience натякнув, що для майбутніх функцій ШІ може знадобитися певна абонентська плата. Тому майбутня функція штучного інтелекту Gemini Nano 2 може бути не зовсім безкоштовною.

Останні новини:  Розкрито угоду Google з Apple на $20 мільярдів за пошукову систему

До офіційного запуску серії Galaxy S25 залишилися місяці. І досі не підтверджено, які покращення принесе Google Gemini Nano 2 з точки зору ШІ на пристрої. Таким чином, хоча звіт натякає на постійну співпрацю між двома компаніями, нам потрібно почекати та подивитися, як це партнерство розвиватиметься в майбутньому.


portaltele.com.ua