Наймодніші трикотажні сукні на осінь і зиму

66

Осінньо-зимовий гардероб, безсумнівно, вимагає присутності трикотажних суконь, які одночасно є модними та функціональними. Це ідеальне рішення для холодних днів, адже воно забезпечує тепло, комфорт та стильний вигляд. Трикотажні сукні ідеально пасують для створення як повсякденних, так і елегантних образів. З цієї статті ви дізнаєтесь про особливості підбору та комбінування суконь з трикотажної тканини, а також про правила догляду за ними.

Як обрати трикотажну сукню?

Нині в асортименті магазинів модного жіночого одягу представлене широке різноманіття фасонів та кольорів трикотажних суконь. До найпопулярніших кроїв відносяться класичні, прямі, злегка обтислі трикотажні сукні, які підкреслюють жіночні форми, а також вільніші та навіть оверсайз версії. У трендах цього сезону переважають відтінки бежевого та білого, а також більш інтенсивні кольори, такі як жовтий, оранжевий, червоний, зелений, темно-синій та коричневий. Чорні сукні є дуже універсальними, а тому пасуватимуть любителькам класики. Жінки, які люблять виділятися з натовпу, можуть обрати сукні з різними візерунками, наприклад: крапками, рослинними або дуже модними анімалістичними мотивами, адже вони здатні «оживити» наряд у будь-якому стилі.





Незалежно від кольору й довжини, всі трикотажні сукні вважаються понадчасовими, тож ви можете сміливо придбати кілька різних моделей, не побоюючись, що вони швидко вийдуть з моди. Більш того, сукні з трикотажу можна носити не тільки восени й взимку, але і цілий рік – все залежить від товщини тканини!

При створенні модних стилізацій з використанням трикотажних суконь, потрібно звернути увагу на кілька факторів:

  1. по-перше – характер події, на яку ви збираєтесь,
  2. по-друге – особливості вашої фігури,
  3. по-третє – зовнішній вигляд сукні, її колір, візерунки, крій тощо,
  4. по-четверте – відчуття власного комфорту.

Трикотажні сукні для повніших жінок

Всупереч розповсюдженому стереотипу, не тільки стрункі й високі жінки мають добрий вигляд в трикотажних сукнях крою «олівець». Дами з пишними формами також можуть дозволити собі злегка приталений крій, за умови, що він вміло маскує дрібні недоліки фігури. Варто додати, що в останніх колекціях модних брендів також присутні розкльошені трикотажні сукні різної довжини. Потрібно лише правильно підібрати їх до вашої фігури, щоб виглядати стильно, жіночно і при цьому відчувати стовідсотковий комфорт. Ось на що варто звернути увагу під час покупки трикотажної сукні:

  1. Найкраще обрати сукню з V-подібним вирізом, який оптично стоншить плечі, подовжить шию та дещо оголить бюст, при цьому зменшить вагу верхньої частини фігури. Крім того, фасони із зав’язкою на поясі ефектно приховують живіт, підкреслюють талію, а значить, вирівнюють пропорції тіла.
  2. Якщо ви віддаєте перевагу трохи вільнішим, оверсайз або навіть розкльошеним сукням, то знайдуться трикотажні моделі і для вас. Обираючи сукні з товстої пряжі ви зможете приховати ті зони, де у вас є зайвий об’єм, і одночасно почуватиметесь дуже зручно.
Останні новини:  Аутсорсингові бугалтерські послуги для підприємців та фрилансерів - зручна та сучасна бізнес модель

Види трикотажних суконь

  1. Трикотажні сукні oversize. Немає нічого зручнішого і стильнішого, ніж трикотажні сукні oversize. Це один з кращих варіантів жіночого вбрання на холодну пору року. Якщо ви хочете, щоб сукня підкреслювала вашу фігуру, обирайте тонший трикотаж, наприклад, кашемір.
  2. Обтислі трикотажні сукні. Ніщо не підкреслить вашу фігуру краще, ніж смугаста сукня, і ми хочемо заохотити вас носити її, тому що цей образ настільки потужний, що здатен навіть підняти вам настрій! У цьому сезоні в тренді сукні міді, які можна носити як з курткою косухою та кросівками, так і з жакетами та туфлями на підборах.
  3. Трикотажні сукні міні. Шикарним нарядом може стати трикотажна сукня міні в поєднанні з чобітьми вище коліна та тренчем. Маленька порада: обирайте нейтральний відтінок, наприклад, бежевий або карамельний, – така сукня стане вашим улюбленим елементом осіннього та зимового гардероба.
  4. Трикотажні сукні-водолазки. Трикотажна сукня з високим горлом ідеальний варіант для жінок, які прагнуть занурити себе в тепло та стиль навіть у найхолодніші дні.
Останні новини:  Підтримка вітчизняної науки та винахідництва – головна інвестиція у спільну перемогу.

Порада від стилістів: якщо ви обираєте довгу трикотажну сукню, додайте до неї пояс, щоб створити ефект пісочного годинника, який підкреслить вашу фігуру та додасть шикарного вигляду, який вам личитиме.

З чим носити трикотажні сукні?

Трикотажну сукню можна носити двома способами. У поєднанні з непрозорими колготками це буде виглядати дуже класично. Другий варіант – у поєднанні, наприклад, з блискучими легінсами або обтислими штанами (скіні). Тоді вона буде виконувати роль зручної туніки.

Такі сукні добре поєднуються з ботильйонами або чобітьми на підборах, тобто взуттям, яке зазвичай носять в холодну пору року. В офіс можна надіти туфлі на підборах або балетки. Колір взуття повинен відповідати кольору сукні. Якщо вона сіра, коричнева або темно-синя, то вдалим вибором буде чорне взуття.

Доповнити аутфіт з трикотажною сукнею варто жіночними прикрасами, наприклад, з ефектним намистом, висячими сережками в стилі етно або стильним шарфом. Все це повинно створювати теплий та комфортний осінньо-зимовий образ.

Як доглядати за трикотажними сукнями, щоб вони виглядали як нові?

Знання того, як правильно доглядати за трикотажною сукнею, позбавить вас від необхідності міняти осінньо-зимовий гардероб буквально кожен сезон.

Як прати трикотажні сукні?

Почнемо з найважливішого – читання етикеток. Робіть це завжди, тому що не існує єдиного золотого правила, яке можна застосовувати до кожного виробу з трикотажу. Але якщо мова йде про прання трикотажних суконь з бавовни, синтетики, або ж змішаних волокон, то, як правило, їх можна прати механічно, тобто в пральній машині. Однак не забудьте вибрати делікатний режим і відповідну температуру (зазвичай від 30 до 40 °C). Для прання замість порошку краще використовувати засіб, призначений для вовни або делікатних матеріалів.

Останні новини:  Как выбрать лучший онлайн кинотеатр: советы для любителей кино

Як сушити трикотажні сукні?

Після прання трикотажної сукні вам доведеться висушити її. На жаль, це трохи клопітно, тому що сушити трикотажні вироби в сушильних машинах категорично не рекомендується! Хіба що… рекомендації виробника не етикетці передбачають це. Але навіть в цьому випадку, варто бути дуже обережним.

Щоб полегшити сушку трикотажної сукні, ви можете обережно відкрутити її у пральній машині (але уникайте найвищої швидкості). Однак, якщо вона все ще сильно просякнена водою, обережно відіжміть її вручну або витріть рушником.

Віджавши трикотажне плаття, не вішайте його на вішалку. Найкраще покласти його рівно на сушарку і злегка розправити, щоб отримати потрібну форму. Не сушіть трикотажні речі під прямими сонячними променями. Оберіть для цього затінене місце, яке добре провітрюється.

Як прасувати трикотажну сукню?

Вироби з трикотажу найкраще прасувати паровою праскою. Безпечним і оптимальним параметром будуть дві крапки, тобто температура приблизно 150 °C. Хоча, з іншого боку, бавовняний трикотаж може піддаватися вищим температурам, акриловий трикотаж краще не прасувати взагалі (або лише з внутрішньої сторони й на низьких температурах). Якщо ж у вас старіша праска зі зношеною підошвою або ви знаєте, що вона дуже нагрівається, поверніть ручку на мінімальну температуру, щоб уникнути ризику пошкодження та ослаблення волокон. Як і у випадку з пранням, завжди прочитайте, що саме рекомендує виробник.