Спільний перегляд серіалів зміцнює відносини

28.03.2024   18:20    234

У цьому експерименті Техаського університету під керівництвом Сари Гомілліон взяло участь 250 студентів, які були у відносинах. Їх попросили розповісти про свої звички.


Було виявлено, що спільний перегляд серіалів і фільмів зближує. Однак дослідники задалися питанням, чи не може це бути результатом додаткового часу, який пара проводить, наприклад, згорнувшись калачиком у кріслі або в ліжку. Таке припущення вчених не підтвердилося.

Останні новини:  5 способів, захистити улюбленців від перегрівання

Читання книг і перегляд серіалів і фільмів в парі пов’язані з більшою близькістю і довірою у парі. Цей зв’язок був ще сильнішим серед учасників, у яких менше спільних друзів зі своїми партнерами. «Наявність загального кола друзів може зробити пару більш згуртованою і запобігти розставанню», — підкреслила керівник дослідження.



Планування того, як вони проведуть свій день і вирішать, які серії вони подивляться, це обмін думками. Крім того, вони пізніше коментують зміст і обговорюють те, що сталося. Такі обговорювання зближують пару і допомагають пізнавати один одного краще.

Останні новини:  Як боротися з колорадськими жуками без хімії: дієві народні методи


lady.kyiv.ua