Корисні поради щодо вибору підсилювача GSM сигналу

22

Якщо у вас вдома чи на роботі спостерігаються перманентні перебої стільникової мережі, вся справа в слабкому сигналі, що надходить від базової станції (БС). Причиною цього може бути щільна забудова в умовах міста або значне віддалення від БС (таке частіше зустрічається у сільській місцевості). Виправити ситуацію зможе підсилювач сигналу для мобільного телефону, який не просто ловить хвилі від базової станції, а посилює їх. При цьому важливо визначитися з типом підсилювача, щоб ефект його експлуатації виявився максимальним.

Різновиди підсилювачів GSM сигналу для телефону

Обладнання цього типу може відрізнятися за кількома параметрами, при цьому основним є спосіб передачі сигналу. За таким принципом підсилювачі поділяються на:

  1. пристрої пасивного типу;
  2. моделі активного посилення.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

До пасивних належать класичні антени з металу, які зазвичай кріпляться до пристрою прийому. Вони не оснащуються джерелами живлення та найчастіше йдуть у комплекті з роутерами та модемами. Активний підсилювач — це комплект обладнання, до складу якого входять:

  1. зовнішня та внутрішня антени;
  2. репітер, який ретранслює сигнал від зовнішньої антени до внутрішньої з його посиленням;
  3. кабелі для підключення всіх елементів системи.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Такий тип підсилювача вважається ефективнішим завдяки не простому дублюванню радіохвиль, а їх посиленню. Також використання репітерів дає змогу знизити НВЧ-випромінювання мобільних телефонів, що з’являється під час пошуку мережі.

Як вибрати комплект для посилення мережі?

Основним компонентом даного обладнання є репітер. Саме він є ланкою, яка з’єднує дві антени, забезпечуючи двостороннє переміщення сигналу. Виробники сучасних репітерів пропонують широкий вибір моделей, оцінити який можна на сайті інтернет-магазину GOODOK, де ви зможете придбати надійний пристрій з високим ККД, а також отримати кваліфіковану допомогу щодо його вибору та встановлення.

Всі репітери поділяються на три типи за кількістю діапазонів (одно-, дво- та тридіапазонні), від яких залежить посилення стандартів зв’язку. Також вони можуть відрізнятися щодо підтримки певних частот. Бажано вибирати модифікації з підтримкою 4G зв’язку, що діє на всій території України. Також звертайте увагу на потужність посилення сигналу. Чим більше перешкод для стільникового зв’язку, тим потужнішим має бути репітер. Вдалого вибору.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон